TAKZIAH


ISNIN, 22 JUNE 2009.

Hari ni kembali bekerja spt biasa..Kepenatan masih terasa.Pagi ni melihat saja kelibat saya, ramai yang bertanya kan khabar teman saya, Siti Fairuz yang baru saja ditimpa kemalangan Jumaat lalu, 19 june 2009 dalam perjalanannya ke tempat LI.

Takziah diucapkan.Sedih terasa kerana saat dia ditimpa musibah, I’m not around.Lagipun sepanjang 8 weeks LI yang dah lalu, dialah yang byak menolong saya kerana sudi menumpangkan saya bersama2 membonceng motornya pergi dan balik dari tmpat kerja.Malah ketika menerima khabar kemalangan, ada staf yang menyangka saya turut sama terlibat dalam kemalangan yang melibatkan kereta dan motor tersebut.Masih tinggal 2 weeks to go.Semoga Allah mempermudahkan urusannya, sembuh secepat yg mungkin dan kembali bertenaga utk meneruskan pengajian di PPK Kimia pada sidang hadapan.InsyaALLAH saya akan menziarahinya pada malam ini jika diberikan kesempatan, membawa salam dan ucapan selamat dari teman-teman sepengajian yang lain.

Saya yakin beliau seorang yang tabah..Kepada teman-teman, mari sama-sama mendoakan kesihatan dan kesejahteraan beliau.Semoga beliau beroleh rahmah dari musibah yang menimpa.

wasalam

3 Responses

  1. unexpected things happen, maybe there is a meaning behind all these, but i heard from ijat only external injured not severe one… a few stitch

    Li can be negotiate with Tuan Besar, should be fine… still can continue this sem, maybe she start class late…

    hope everything will be fine

  2. laaa..
    fairuz ka yg eksiden..aku ingat sapala rumet amar tu yg accident…mujoq la sekadar cedera ringan…huhu
    **musim org xcden skang…mintak simpang!!!

  3. cedera2 ringan pun mau kena 18 jahitan.
    smoga dia cepat blh jalan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: