Selamat Tinggal LI


Hari ini, 3 July 2009 merupakan hari terakhir saya di sini, Malaysian NPK Fertilizer Sdn. Bhd setelah menamatkan latihan industri yang menjadi syarat untuk melengkapkan pengijazahan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia yang bakal diterima setahun saja lagi…(“erk ayat skema pulak, mcm kt cover page dlm LI report “)

Dan 6 Julai 2009, saya akan menyambung kembali pengajian di PPK Kimia sebagai pelajar tahun akhir.. (“errlkkk, tahun akhir? Biar betui aku jadi 4th year , cepatnya masa berlalu, rasa baru ja jadi first year, baru ja p daftar kt pameran statik..isk22..”)

Barisan staf MNFSB.

Barisan staf MNFSB.

Maka dengan itu, saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pihak yang telah banyak membantu saya sepanjang latihan industri ini terutama keluarga saya ( “for supporting keperluanku, makan minum ku, tempat tinggalku, pengangkutanku,, erk dah nama duk umah sendiri” ) dan juga penghargaan anugerah khas kpd: supervisor saya, En Razak ( RND engineer ), Bapak Didik ( “ Jabatan Didik Ikan” nama timangannya, selaku imported fertilizer specialist , makasih bapak), Bapak Oyon ( imported urea specialist, makasi bapak yang selalu mengajar dan membelanja kami makan ), team lab: en Nizami, Bhiyazid, cik din, pok cik,azizi dan team production : abg firdaus,en mahadi dan en zamani seterusnya semua staff yang begitu banyak membantu hingga tidak mampu disenaraikan di sini.

Seterusnya tidak dilupakan juga kepada akak2 HRA,FINANCE dan HSE : k. farah, k Siti,k Ros, k Bibah,K Ann, k Anis,Kamila, k As, K zai, k Aini,dan K Yanti.Terima kasih atas sokongan anda.

Akhir kata terima kasih daun keladi kepada MNFSB yang sudi menerima kami. ( err makasih juga sbb siap bg cenderahati lagi kt kami)

Semoga Allah menambahkan production kilang anda dgn kapasiti berlipat ganda pada masa akan datang…

Sekian.

7 Responses

  1. “….setelah menamatkan latihan industri yang menjadi isyarat untuk melengkapkan pengijazahan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia…”

    – Menjadi ISYARAT ke SYARAT?? Hehehe…

  2. jgn teryak oi…tahan2!!!…mana nya gambaq ang x nmpak pun..
    **isyarat pun isyarat laaaa

  3. makasih bos yang selalu peka terhadap posting ku. hehe:)
    ok noted!

  4. gmbar yg dipublish telah disunting terlebih dahulu🙂

  5. Assalamualaikum…nak tnya mcm mana nak apply untuk latihan industri kat NPK.Fertilize kat gurun.saya berminat nak Li situ dekat skit dengan rmah.harap dpat mmbantu.terima kasih..

  6. Assalamualaikum…saya bdak kejuruteraan mekanikal nak tnya mcm mana nak apply untuk latihan industri kat NPK.Fertilize kat gurun.saya berminat nak Li situ dekat skit dengan rmah.harap dpat mmbantu.terima kasih..

    • waalaikumussalam

      mohon maaf atas klwatan mmbls komen sdra.. dah lama xbuka blog ni sbnrnya
      sdra blh htr resume kpd HR company tu
      dulu saya pos saja ke alamatnya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: