ALONG THE DAYS


Saya baru saja melalui hari-hari yang memenatkan dan menggembirakan.Penat dengan tugasan2 yang memuncak, happy with good news.Penat + happy = happy :P  alhamdulillah.

Sepintas lalu along the days:

28 &29 Mac:

FYP report final editing + design assignment

Good news from home: Kucingku beranak lagi 3 ekors!

"oh no! 3 new arrivals just equivalent to 3 new stomachs going to share the food with me", complained another cat

30 Mac (hari ni):

sambung fyp report final editing

11 am-1 pm: Klas control dr zainal

2.00-330 pm: fyp report final editing + printing

3.30 pm: GOOD NEWS

a MMS from my brother

i'm just coming into the world, but daddy send me to the inbox

Seorang bayi lelaki sudah selamat dilahirkan.alhamdulillah,cute2, tahniah my bro.

ABANG aku: ” Nama apa nak bagi ni?”

AKU:” ok, i will think about it.

(mana ade idea lagi da, kena menenangkan fikiran dulu supaya lebih bermakna,,kalo kn paksa bg skrg silap2 aku letak nama ahmad fyp, kepada teman2 yang mempunyai cdgn boleh la mengajukan cdgn anda kpd sy🙂 )”

4.30pm: rushing to school

5.00pm:  Alhamdulillah.FULLY SUBMITTED 2 COPIES of final report.

Maka malam ni dapatlah saya merehatkan diri sebentar sebelum memulakan new life of DESIGN final task.

Er lupa pulak kena memikirkan nama tadi.

Sekian saja.

Along the good days.

Alhamdulillah

4 Responses

  1. Alhamdulillah..tahniah2….

    Eh, bos. Betui ka format front page tu? Cam lain je. Baik cek balik. Hahaha…

  2. hehe, betul dah tu, kalo salah , maka salahkan lecturer sy, nge

  3. all the best… anda adalah harapan dakwah… harapan agama…🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: