About me

Bismillahirrahmanirrahim…

Dear my brothers and sisters in Islam,

Thank you for viewing this site.You are viewing a site where I share all the experience, articles, lyrics and personal stories beyond the call of my life.

“I am a Muslim”

 

 

31 Responses

  1. Assalamualaikum…salam taaruf

  2. assalammualaikum…
    kaifa haluki???
    ingat ana lg x??

  3. assalamualaikum…..

    terima-kasih byk2

    =d

  4. Dear Sister
    as salmulaikum

    I am Wesam from Palestine, I got MSc of USM.

    Really very good website, May Allah SWT accept your work.

    Best Regards

  5. ameen

  6. slm, keep up the good work, have a pleasant & joyful holiday..

    http://sabbir.com/DownloadHalal.html

  7. little but huge in mind, hehe.. quote to describe nonaro

  8. Salam, Please keep on blogging. We need a good writer like you.😀

  9. SubhanAllah, this is beautifully gorgeous. insyaAllah, your kindness will be granted by one and only, Allah swt. Alhamdulillahi Rabbil ‘Alamiin, i’m glad to see this blog. Really touches this heart and soul at the same time. All the best to you dear princess muslimah mukminah. (:

  10. syukran jazilan ya ukhti, muslimah.this is only that can I do, through the words, on to reach the mardhatillah.i hope some posting here would inspire other muslims.
    may ALLAH bless us

  11. salam ukhwah.

  12. salam ukhuwah utk ukhti nadhirah.syukran 4 ur visit

  13. Selamat berjuang ya ukhti. teruskn langkahmu walau ku tahu kau sedang berjihad dgn seisi tenagamu melawan segala cubaan yg mendatang.
    ku doakan semoga kau tabah menempuhi hari2 yg mendatang

  14. banyak kan artikel tentang cara-cara menjana kesabaran ye! thanks

  15. Lord Lord, forgive me for the sins,
    oh how shame i am for repeating the same mistake.
    LOrd, Lord don’t leave me.
    Lord, Lord I just want Your love and You to be beside me for every step in my life.

  16. salam taaruf..http://sajadahhijau85.blogspot.com..salam ukhwah

  17. salam.
    saya google other thg b4 terjumpe blog awak.
    really excited bile baca blog anda dan sy lgsg tak perasan 3 jam saya meghadap,membace blog anda.
    sgt menarik. dan memberi keinsafan.
    hope anda akan selalu meng’update’ blog anda.
    salam ukhwah.

  18. sALAM ukhuwah buat ukhti fara aqma
    syukran for ur visit, rasanya nothing yg menarik, hanya blog yg dah lama x diupdate.
    insyaALLAH jika ada kelapangan sy akan slalu mengupdatenya.
    semoga perkongsian ilmu di sini sama2 dimanfaatkan.

  19. blog yg baik….
    teruskan edit tau….

  20. Salam,
    Terima kasih berkongsi ilmu yang bagus di sini. Teruskan…

  21. Assalamua’alaikum..

    ingat ana lg x?he…bb nie…subhanALLAH very nice blog..trskn prjuangn ye ukhty..uhibbuki fillah..:)

    Salam sayang dan rindu buat sahabatku nurul iman..:)

  22. wslm. masyaALLAH shbtku bb, aku sgt merindui mu.hehe, syukran ziarah maya…
    xde apa2 yg nice sgt pun di sini, cuma tgl dah lama bersawang..bkn xda bnda nk kongsi tp nk mencari masa utk menaip tu masyaALLAH punya susah (esp bg org yang tak reti manage masa mcm ana ni)
    bb ada byk cerita nk berkongsi dgn enti, tp bila la kita boleh ketemu.
    insyaALLAH ana akan mencari ruang masa yg sesuai nnti, ana pun dah naik malu dgn kwn2, pg kuliah ada tegur suh update, blk kuliah pun sama.

    hmm tunggukan posting ana nnti.
    insyaALLAH

  23. Terima kasih kpd pengunjung yg masih setia menziarah.
    kpd ummu najah, sy cuma seorang yg merangkak2 dlm dunia penulisan ini, masih byk perlu dipelajari terutama drp org2 yg hebat coretan penanya.Mohon tunjuk ajar drp ummu najah.

  24. Salam… blog yg menarik.. cuma satu jer, jangan asik ngantuk tau… heee

    p/s: ngada nk emel… haha

  25. salam boleh kt berkenlan krana Allah emel saya iiena_am58@yahoo.com

  26. wasalam
    insyaALLAH, apa salahnya menambah shbt. :)salam taaruf drp ana

  27. university sains malaysia, name khas, jgn guna science

  28. terima kasih.noted

  29. kamu ex-maraesmart? kelas mana dulu ek?

  30. salam , naimah..sihat? rindunye bila teringat kenangan singkat matrik perak. nak tanya anti ada cotact nombor iliyyin? ana dah cari merata2 tapi tak jumpa. blog ni pun baru ana jumpa. jazakillah..salam rindu buat syikin, munifah, ili, naimah…too long i d lost contact

    • wslm.alhamdulillah sihat.insyaALLAH nnti ana reply ke email nti detail contact shtbt2.ukhuwah kerana ALLAH akan sentiasa terjaga,insyaALLAH walau sejauh mana dipisahkan di dunia,🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: