AHLAN WASAHLAN

16961302319698m1.jpg 

   Assalamualaikum w.b.t . 

Segala puji bagi Allah, Tuhan sekalian alam.Selawat dan salam ke atas junjungan Rasulullah s.a.w, ahli keluarganya dan para sahabatnya. 

Selamat datang dan salam terindah buat para pengunjung terutamanya saudara seIslam yang dikasihi.Salam yang segar mewangi melebihi hembusan kasturi.Salam terindah yang mengatasi indahnya titisan embun yang segar merenik di atas mawar berduri.

Semoga Allah melimpahkan rahmatNya dan melapangkan dada saudaraku, para tetamu yang disenangi sekalian. 

Saya mengalu-alukan kedatangan kalian wahai saudaraku.Seinfiniti penghargaan dan penghormatan buat kalian yang mengembara di alam maya ini demi menjejaki selautan ilmu.Sungguhpun di laman ini kalian hanya menemukan sedikit sahaja dari yang kalian hajati dalam pencarian ini., semoga Allah terus membuka seluas-luasnya pandangan kalian dan meluruskan jalannya dalam pengembaraan ilmu ini.

 Ketahuilah saudaraku, 

Tiada apa yang saya harapkan melainkan wujudnya perkongsian ilmu di sini.Hampir semua artikel dan karya di sini saya re-publish dari sumber-sumber yang saya peroleh tidak kira daripada teman-teman mahupun web-web Islami yang lain.Semoga Allah melimpahkan rahmat ke atas para penulis artikel dan karya yang berkenaan.Kalian juga pasti dianugerahkan barakahnya sekiranya turut sama menyebarkan ilmu ini.Diri ini Cuma insan biasa yang tidak lari dari melakukan kesilapan apatah lagi masih merangkak-rangkak dalam mencari ilmu Allah ini.Sekiranya ada yang tersilap, saya mengalu-alukan teguran dan pembetulan daripada kalian. 

Selain itu, saya juga mengharapkan agar laman ini dapat mengikat ukhwah Islami antara kita wahai saudaraku.Terutamanya buat sahabat seperjuangan yang dikasihi.Semoga Allah mengikat hati-hati ini dengan kasih-Nya.

 Sekian .

Advertisements

2 Responses

  1. salam…
    ahlan wasahlan jgk..

  2. Assalamualaikum,
    Ana tertarik dengan posting ukhti yang sarat dengan semangat jihad. Semoga Allah berikan yang terbaik untuk ukhti. Kalau suid, lawat blog ana: http://pedangyangterhunus.blogspot.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: